Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsallar Altcoin Dipleri İçin Coştu: 6 Milyar Sokan Dev Dün Borsalara Para Akıttı!

Cumberland, Tether hazinesinden aldığı 95 milyon dolar değerinde USDT’yi Coinbase, Kraken, OKX ve Forwarder’a yatırarak altcoin alımlarının sinyalini verdi. 

Kripto para piyasasında kurumsal yatırımcıların harekete geçtiği görülüyor. On-chain veri ve analiz platformu Lookonchain’in 7 Ağustos tarihli Twitter paylaşımına göre önemli kurumsal yatırımcılardan biri olan Cumberland, Tether Hazinesinden 95 milyon dolar değerinde USDT alarak bu fonları Coinbase, Kraken, OKX ve Forwarder’a yatırdı.

10 ayda 6,28 milyar dolar enjekte ettiler

Cumberland, 20 Ekim 2023’ten bu yana toplamda 6,28 milyar dolar değerinde USDT’yi kripto para piyasasına enjekte etti. Bu hareketler, piyasanın düşüş yaşadığı dönemlerde kurumsal yatırımcıların dipten alım yapma stratejilerini gösteriyor.

Kurumsal fonların piyasaya girişi, kripto paralarda toparlanma ve yükseliş sinyalleri olarak değerlendiriliyor. Cumberland gibi büyük oyuncuların aktif olarak piyasada yer almasının kripto para piyasasına duyulan güveni artırarak potansiyel yeni yatırımcıların ilgisini çekebileceği tahmin ediliyor.

Cumberland’ın Tether hazinesinden çektiği para ile altcoin alımları yapacağı ve piyasaya yeni bir kan gireceği öngörülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!