Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsallar İş Başında: Ethereum’un Öncü Altcoin’ini Toplamaya Doymadılar!

Kripto para piyasasına karşı artan iştahlarını gizleyemeyen kurumsal balinalar, Lido Finance (LDO) özelinde yüklü alımlarıyla gündeme geldi.

Kripto para piyasası son aylarda kayda değer yükselişlere ev sahipliği yaparken kurumsal balinalar yüklü alımlarıyla sık sık gündeme geldi. Daha önce de LDO alımıyla öne çıkan Hong Kong merkezli dijital varlık platformu Amber Group ve kurumsal kripto platformu FalconX bir kez daha cüzdanlarına LDO eklemesi yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Amber Group ve FalconX, 20 Kasım günü harekete geçerek kripto para borsası Binance’den sırasıyla 3,6 milyon dolar değerinde 1,47 milyon LDO ve 3,1 milyon dolar değerinde 1,26 milyon LDO çekti.

Veriler Amber Group’un son 3 ay içerisinde yaklaşık 14,5 milyon dolar değerinde 5,9 milyon LDO ve FalconX’in de 12 milyon dolar değerinde 4,9 milyon LDO satın aldığını gözler önüne serdi.

Kurumsal balinaların LDO üzerindeki bu yatırımları yükseliş yönlü bir beklentinin açık göstergesi olarak yorumlandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %11 yükseliş sergileyen LDO, yazım esnasında 2,49 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!