Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kurumsal Yatırımcılar KolaycaBitcoin Alabilecekler”

Tim Draper Dünya genelindeki kurumsal yatırımcıların artık kripto para piyasasına çok daha rahat bir şekilde girebildiklerini ve yatırım yapabildiklerini düşünüyor.

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Tim Draper, piyasadaki kurumsal yatırımcılar hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Sektördeki Gemini, Coinbase, Ledger gibi şirketlerin kurumsal yatırımcılara özel hizmetler sunmaya başladıklarını söyleyen Draper, bu yatırımcıların artık çok daha rahat bir şekilde kripto para yatırımı yapabildiklerini söylüyor:

“Kurumsal şirketler yakın gelecekte çok daha rahat bir şekilde Bitcoin alabilecekler. Coinbase, Ledger, Anchorage, Bitgo, Casa ve Gemini gibi şirketlerin emanet hizmetlerini inceledim. Hepsi gerçekten çok güvenli. Kripto paralarım güvende.”

Regülatörler

Tim Draper kripto para sektöründeki kurumsal yatırımcı sayısının yakın gelecekte kayda değer oranda artış göstereceğini düşünüyor. Bunun sebebi ise sektördeki şirketlerin eskisine kıyasla çok daha etkili hizmetler veriyor olmaları.

Kripto para sektörünün kurumsal yatırımcılarla büyüyeceğini düşünen Draper, sektörün büyümesinde regülasyonların da önemli bir rol oynayacaklarını düşünüyor. Draper’a göre Dünya genelindeki regülatörler kripto para sektörü için gereksiz yasalar hazırlamaktan kaçınmalı ve bu sektörün büyümesine imkan tanımalılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment