Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsalların Kripto Para İlgisi Artışta: Milyarlarca Dolarlık Fon Geliyor!

Yatırım firması Pantera Capital, kripto para fonu için 1,25 milyar dolar topluyor.

Pantera Capital’den Franklin Bi, kripto paralar hakkında The Block’a konuştu. Açıklamasında spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayının kripto paraların kabul görmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirten deneyimli isim, kurumsal yatırımcıların sektöre nihayet akın etmeye başladığını vurguladı:

Bu tür bir doğrulama, birçok kurumsal yatırımcının bunun uzun vadeli bir teknoloji trendi ve maruz kalmaları gereken bir gelişim döngüsü olduğuna dair inancını gerçekten sağlamlaştırdı.

Buna ek olarak, birçok firmanın kripto para sektöründe harcamak üzere yeni sermaye toplamaya başladığını belirterek kendi şirketlerinin 1,25 milyar dolarlık mega bir kripto para fonu oluşturduğunu söyledi. Şirket Pantera Fund V isimli bu fonun ilk sinyallerini nisan ayında vermişti.

Pantera’nın bu devasa fonunun yanı sıra Paradigm 750 milyon ile 850 milyon dolar arasında bir fon için görüşmeler başlattığı aktarıldı. Ayrıca Galaxy Digital, Hack VC ve Hivemind Capital gibi şirketlerin her birinin 100 milyon dolarlık fon toplama sürecinde olduğu kaydedildi.

Kripto para girişim firması 1kx kısa süre önce erken aşamadaki girişimleri desteklemek için 75 milyon dolar sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!