Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger Bir Kripto Para Borsasıyla Daha Anlaştı

Kripto para şirketlerinden Ledger‘a bağlı olan Ledger Vault, Kanada’daki Voyager Digital adlı bir kripto para brokerıyla birlikte çalışmaya başladı.

Sektörün en büyük cüzdan üreticilerinden biri olan Ledger’a bağlı olan ve başlıca emanet hizmetleri sunabilmek için kurulmuş olan Ledger Vault, Kanada’daki bir kripto para şirketiyle işbirliği yapmaya başladı. Konu hakkında yayınlanan basın duyurusuna göre Voyager Digital adlı şirket, Ledger Vault’un çoklu-onaylı cüzdan yönetim sistemini kullanacak.

Voyager CEO’su tarafından yapılan açıklamalar, şirketin Ledger Vault sistemini kullanarak platformdaki güvenlik seviyesini artırmaya çalıştığını gösteriyor. Şirketin CEO’luğunu üstlenen Steve Ehrlich tarafından yapılan açıklamalara göre Ledger Vault; platformun hızını veya likiditesini düşürmeden “Voyager platformundaki müşterilerin paralarını koruyor” ve böylece şirketi çok daha güvenilir kılıyor.

Bu işbirliğiyle birlikte hem Voyager Digital daha kaliteli bir cüzdan yönetim sistemine kavuşmuş oluyor hem Ledger yeni bir ortak kazanmış oluyor.

Voyager Digital son zamanlarda kurduğu ortaklıklarla birlikte adından söz ettirmeye başladı. Şirket geçtiğimiz aylarda Ethos ile bir araya gelmiş ve yeni bir stratejik ortaklık kurulduğunu açıklamıştı. Şirketin Ethos ve Ledger gibi isimlerin ardından daha farklı isimlerle bir araya gelmesi muhtemel görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment