Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger ve Crypto.com’dan Yeni Ortaklık!

Kripto para ve ödeme platformu Crypto.com, 15 Mayıs tarihinde yaptığı bir duyuru ile kurumsal düzeyde depolama çözüm hizmeti vermek ve müşterilerin fonlarını güvenli tutmak için Ledger Vault ile ortaklı imzaladığını açıkladı.

Ünlü kripto para donanım cüzdanı üreticisi Ledger iştiraki olan Ledger Vault, bireysel yatırımcılar için üretilen donanım depolama çözümlerinin yanı sıra kurumsal yatırımcılar için sunduğu hizmetleri ile de tanınmakta. Crypto.com bundan sonra kendi fonlarına ek olarak müşteri fonlarını da direkt olarak Ledger Vault aracılığıyla depolayacak. Ledger Vault’un sahip olduğu çoklu onay kuralları nedeniyle cüzdanın ’emanetçisi’ direkt olarak ağa yapılan işlemleri onaylayabilecek, gözlemleyebilecek ve bunları oluşturabilecek. Bu olay aynı odada bulunan çoklu imza katılımcılarına ihtiyaç duymadan gerçekleştirilebilecek ve bu sayede zamandan tasarruf edilecek.

Crypto.com CEO’su ve kurucu ortağı Kris Marszalek konu hakkında yaptığı açıklamada Ledger ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını ve onların kurumsal düzeydeki depolama cüzdanından emin olduklarını dile getirdi. CEO, müşterilerin fonlarının bu cüzdanda %100 oranında güvenli olacağının da altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment