Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Libra Association: Bitcoin Bir Ödeme Aracı Olmadığından Dünyanın Bize İhtiyacı Var!

Haziran ayında yapılan tanıtım sonrasında bütün dünyanın tepkisini çeken ve regülatörler tarafından baskılanan Libra, hala piyasaya çıkmış değil. Buna ek olarak birçok uzman isim Libra’nın belki de asla piyasaya çıkamayabileceğini düşünüyor.

Libra Association Başkan Yardımcısı Dante Disparte konu hakkında yaptığı güncel açıklamalarında, Bitcoin’in gerçek bir ödeme aracı olmadığını ve Libra’ya ihtiyaç duyulduğunu aktardı:

“Bitcoin bir varlık sınıfı olarak matematiksel açıdan azlığın, inanılmaz derecede heyecan verici bir varlığı destekleyebildiğini kanıtlamıştır. Ama Bitcoin bir ödeme aracı değil.”

Las Vegas’da düzenlenen CES etkinliğine katılan Disparte, Facebook’un Libra’sının herkes tarafından ihtiyaç duyulan bir varlık olduğunu vurguladı. Kripto para birimlerinin ödeme sektöründe devrim yaratabileceğini açıklayan Disparte, Libra’nın ana akım kabul sorununu çözmeye çalıştığını da ifade etti.

Libra’nın kripto para yatırımcıları tarafından en çok eleştirilen noktası ise bunun merkezi olması ve Libra Association tarafından yönetilmesi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment