Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Libra Ürün Yardımcısı: PayPal’dan Öte Bir E-Mail Gibiyiz

Facebook’un kripto parası olması beklenen Libra’nın arkasındaki Calibra şirketinin ürün geliştirme birimini başkan yardımcısı Kevin Weil, katıldığı etkinlikte yaptığı bir açıklamada, Libra’yı PayPal’dan çok e mail’e benzettiğini söyledi.

Lizbon’da düzenlenen bir etkinlikte konuşan başarılı isim, e mail sisteminin sahip olduğu interoperabilitenin, Libra’nın da konsept olarak temelini oluşturduğunu söyledi.

Herhangi bir global geliştiricinin Libra için cüzdanlar oluşturabileceğini ifade eden başarılı isim, şöyle konuştu:

”E mail kullanırken, mail atacağımız tarafın hangi mail hizmet sağlayıcısı ile görüştüğünün bir önemi yok. Direkt olarak mail atabiliyoruz. İşte aynı durum Libra için de geçerli. Eğer protokolün içinde kalırsanız, o zaman her şey önemsiz. Hangi tarayıcı ya da hangi web sitesinin de mail konusunda bir önemi yok. Biz de Libra’yı bu mantık ile tasarladık.”

Weil, aynı zamanda bir başka açıklama daha yaptı. Başarılı yönetici, Libra’yı çıkarmak için kendisine göre en uygun zamanın üç yıl önce olduğunu söyledi. Weil, o dönem büyük kripto para rallisinde önce, Libra’nın çıkarılmasının iyi bir şey olabileceği fikrini savundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment