Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lider Bitcoin Madencilik Firmalarından BIT Mining Delist İhtimali İle Karşı Karşıya

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE), BIT Mining’e hisse senetlerinde gerçekleşen fiyatlanma sebebi ile listeleme standartlarına uygun olmadığını bildirdi.

NYSE, BIT Mining’e hisse senetlerinin arka arkaya 30 günden fazla bir süredir 1 doların altında işlem gördüğü için listeleme standartlarına uygun olmadığını bildirdi. Şirket halihazırda 40 gündür 1 doların altında işlem görürken yatırımcılarına endişelenmemeleri gerektiğini, orta ve uzun vadede getiri sağlayacaklarını söyledi.

19 Ağustos Cuma günü 0,39 dolardan piyasayı kapatan BIT Mining CEO’su Bo Yu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Hisse senetlerimizin şu andaki fiyatı endişe verici olmamalı, çalkantılı piyasa koşullarına rağmen şu anki hisse senedi fiyatının şirketin normal ticari faaliyetleri ve gelecekte yatırımcılarımız için değer yaratma kabiliyetimiz üzerinde hiçbir etkisi olmayacağında emin olabilirsiniz.

NYSE, şirkete listeleme standartlarını tekrar sağlaması için altı ay süre verdiğini belirtti. Aksi takdirde BIT Mining, NYSE tarafından askıya alınacak veya listeden çıkarılacak.

Şirket 2022 yılının ikinci çeyreğinde 21 milyon dolar net zarar açıkladı. Zararın 4,9 milyon dolarının piyasa fiyatı düşen dijital varlıklardan kaynaklandığını bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!