Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LINE’ın Kripto Para Borsası Kendi Token’ini Bitcoin ve Ether Pariteleri İle Listeledi

Japon mesajlaşma devi LINE‘ın kripto para borsası Bitbox, kendi token’ini listelediğini açıkladı. LINK isimli token’in ilk pariteleri ise Bitcoin, Ethereum ve ABD doları endeksli olup son zamanların en tartışmalı projelerinden birisi olarak gösterilen Tether. Firma Salı günü yaptığı açıklamada LINK (LN) tokeninin şu an sadece Bitbox borsasında

Bitbox 2018 yılının Ağustos ayında yaptığı bir duyuru ile kendi adına tescilli LINK Chain isimli blockchain ağını ve kripto para birimini tanıtmıştı. LINK’in blockchain alt yapısında bir tür merkeziyetsiz uygulama ekosistemi kurulması planlanıyor ve kullanıcılar ile uygulama üreticileri ekosisteme yaptıkları katkılar karşılığında belirli miktarda token kazanacak. Ağa katılım ücretsiz ve firma toplam miktarı 1 milyar olan LINK tokenlerinin 800 milyon tanesini bu şekilde kullanıcılara dağıtılacak. Ağda şimdiden bir kaç merkeziyetsiz uygulama çalışmaya başladı bile.

Lınk yaptığı açıklamanın devamında önümüzdeki aylarda üç yeni merkeziyetsiz uygulama daha piyasaya süreceğini ve bunların çeşitli ürün değerlendirmeleri hakkında olacağını ifade etti. Kullanıcılar söz konusu uygulamalardan çeşitli ürünler hakkında değerlendirme girerek LINK tokeni kazanabilecekler.

LINK’in listelendiği kripto para borsası Bitbox ise bu yılın Temmuz ayında yine LINE tarafından piyasaya sürüldü. Borsa ABD ve Japonya dışındaki bütün ülkelerde kullanılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment