Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin’e Yeni Logo!

Kripto para piyasalarında en fazla yatırımcıya sahip olan kripto paralardan birisi olarak gösterilen ve oldukça da aktif bir topluluğa sahip olan Litecoin, yeni bir logo ile karşımıza çıktı. Dövüş sporu Ultimate Fighting Championship ile bir sponsorluk anlaşması yapan ve orada markasını geliştirmeye çalışan LTC’nin yeni logosu da ilk kez o etkinlikte tanıtıldı.

Avustralya merkezli The Token Agency tarafından tasarlanan logo; esas olarak da Litecoin platformunun açık kaynak kodlu doğasına bir vurgu yapıyor. Bu logonun çok daha modern, ferah ve iç açıcı olarak yorumlandığını da, başta Twitter olmak üzere çeşitli sosyal mecralarda görmek mümkün.

Logo ile ilgili konuşan tasarlayıcı firma The Tokens Agency’nin CEO’su ve kurucusu Robbie Coleman; Litecoin’i yansıtan ve koinin özellikleini ortaya koyan bir logo tasarlamak istediklerini ve bunu başardıklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”Litecoin kullanıcıları ve yatırımcıları için; LTC’yi en iyi anlatan en güzel logoyu tasarlamak için çok uğraştık. Merkezi olmayan bir kripto para olduğu için buna uygun bir logo tasarımı olması gerekiyordu ve biz de bunu sağlamayı başardık. Bu tarz bir meydan okumayı, dünyada çok az ajans yapabilir ve birisi de biziz.”

Coleman aynı zamanda ortaya çıkan nihai ürünün; aylar süren bir çalışma sonucunda geldiğini ve bu süreçte gerek Litecoin yönetim ekibi, gerekse de topluluktan dönem dönem geri bildirim aldıklarını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment