Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin’in Yeni Logosu, Topluluktan Karışık Tepkiler Aldı

Basın saati ve piyasa hacmine göre yedinci en büyük kripto para birimi olan Litecoin‘in arkasındaki kurum Litecoin Foundation, yakın tarihte yeni ve daha canlı bir logoya geçiş yaptı. Foundation bu yeni ve canlı logo değişimi ile şu sıralar zor günler yaşayan kripto para biriminin şansının biraz dönebileceğini umuyor. Litecoin’in yeni logosu birçok kesim tarafından ciddi anlamda sevilse ve takdir görse de, kripto para topluluğunun belirli bir kesimi ve Litecoin topluluğu üyeleri logodan memnun olmadıklarını belirttiler.

Avustralya tabanlı bir tasarım firması tarafından hazırlanan bu yeni logo, arkasındaki isimlere göre Litecoin markasının evrimini ve modernleşmesini temsile diyor ve bunun yanı sıra hız ile güven konularına da vurgu yapıyor. Topluluktan bazıları ise bu durumdan hiç memnun değil.


Edin isimli kullanıcı yeni logonun kafa karıştırıcı olduğunu ve iyi bir şeyi işaret etmediğini düşünmekte. Bunun yanı sıra topluluğun bazı kesimleri ise Litecoin’in logodan daha farklı şeylere odaklanıp önce farklı çözümlerin getirilmesi gerektiğini düşünmekte. Bitcoin’in altınının gümüşü olarak görülen Litecoin, son zamanlarda inanılmaz bir düşüş yaşadı ve bir gelişme olmazsa düşüş devam edecek gibi gözüküyor.

Yeni logo hakkındaki düşüncelerinizi lütfen yorumlar kısmından bizimle paylaşın!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment