Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LocalBitcoins Bitcoin Yatıran ve Alıp-Satanlardan Komisyon Almayacak

Kripto para sektörünün eşten-eşe (P2P) çalışan en büyük platformlarından biri olan LocalBitcoins, hesabına Bitcoin yatıran ve platformda alım/satım yapan kullanıcılardan artık herhangi bi işlem ücreti almayacağını duyurdu.

LocalBitcoins tarafından salı günü yapılan açıklamaya göre kullanıcılar platforma kayıt yaptırırken ve platformdaki diğer kullanıcılar ile kendi aralarında işlem yaparken herhangi bir komisyon ödemeyecek.

2012 yılında kurulan P2P devi, yalnızca LocalBitcoins’in dışındaki bir Bitcoin adresine para çekildiği zaman işlem ücreti ödeneceğini, bunun da blockchaindeki işlem ücretine göre hesaplanacağını açıkladı.

LocalBitcoins CMO’su Jukka Blomberg, işlem ücretlerini şirketin “sadık ve güvenilir müşterilerinden gelen talep” doğrultusunda kaldırdıklarını söyledi.

Finlandiya merkezli LocalBitcoins, kullanıcılarına doğrudan birbirleriyle iletişim kurarak Bitcoin alışverişi yapma imkanı tanıyor. Custody hizmeti sunmayan bu P2P platformlar, bankacılık sistemine katılım sağlamak zorunda olmadığı için özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki kripto para kullanıcılarından ilgi görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!