Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Madenciler Bitcoin Cash Kazmaktan Vazgeçiyor

Hong Kong’daki Bitcoin Cash madencisi ile bir röportaj gerçekleştirildi.

Şu anda BCH ağına önemli kazım gücü sağlayan ViaBTC ve “Mc Pool” adında bilinmeyen bir maden operasyonu var. “Mc Pool” var olan BCH bloklarının çoğunu kazmış durumda. Kripto para borsa verilerine göre blok Hong Kong’daki Kwong Wah Mansion adındaki bir hostelden kazılıyor. Hosteldeki madenciyle yapılan görüşmede kendisinin anonim kalmak istediğini belirtti.

Hong Kong’daki Mc Pool’un sahibinin dediklerine göre o ve arkadaşları kazıya eğlencesine başlamışlar. Ayrıca bir diğer sebep madencinin söylediğine göre, “Genesis Blok” adındaki yeni ticaret merkezini duyurmak. Ticaret merkezi daha çok borsa dışı ve perakende satışlara odaklanacak.

“Genesis bloğunu mu soruyorsunuz? Ben de o grubun bir parçasıyım. Verilen adresteki yerde bir ticaret merkezi açacağız. İşlemlerimiz oldukça geniş çaplı, fakat BCH BTC ile aynı zorlukta.”

Eğlencesine Kazım Yapmak ve Yeni Ticaret Merkezi

Hong Kong’lu madenci, kendisinin ve arkadaşlarının çoğunun çoktan Bitcoin madenciliğine geri döndüklerini açıkladı. Hong Kong saatiyle dün kazıya başladılar. İşlemin zorluğundan dolayı karlı olmadığını söyledi. Madenci “aldığımız dönüt yeterli değil” şeklinde konuştu. Ana zincire geri döndükleri için, madenci tekrardan kazmayı düşünmediklerini söyledi. Ayrıca arkadaşlarının da Bitcoin Cash kazmaya atılmayacaklarını belirtti. Ona neden Bitcoin Cash zincirini kazmaya karar verdiği sorulduğunda:

“Sadece eğlence için ve aynı zamanda Hong Kong’daki yeni ticaret merkezimizi tanıtmak için” şeklinde konuştu.

“Bitcoin Cash’in Kurtulup Kurtulamayacağını Zaman Gösterecek”

Yeni zincirin kurtulup kurtulamayacağını sorduğumuzda:

“Öyle umuyorum. Bu diğer kripto paralarda çoktan gerçekleşti. Aynı durum bunun içinde geçerli olabilir.”

Madenci, şu sıralar yenilenen ticaret merkezini eylül ortalarında açmayı düşündüklerini söyledi. BCH zincirini destekleyenlere söylemek istediği bir şey var mı diye sorulduğunda:

“Ekleyecek bir şeyim yok. En sonunda hangisinin kurtulacağını sadece zaman gösterecek” diye konuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment