Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mainnet Öncesi Büyük Bir Yükseliş Yaşayan ADA, İlk 10 Koin Arasına Girdi

Kripto para sektörünün en fazla potansiyel vaad eden projelerindne birisi olarak gösterilen Cardano ağının kripto para birimi olan ADA, son günlerde ciddi bir yükseliş yaşıyor. Son 7 günlük süreçte yüzde 20’yi geçen bir artış yakalamayı başaran ADA, TRX’i geride bırakarak yeniden ilk 10 kripto para arasına girmeyi başardı.

Proof of Stake protokolünde iyileştirme yapacak olan Byron güncellemesinin son günlerine gelinen bugünlerde, ADA’nın aynı zamanda ana ağını da açmaya çok yakın olduğu ifade edilirken, artışın en büyük sebeplerinden birisi de bu olarak gösteriliyor.

Aynı zamanda bir büyük borsa listelemesi daha yaşayacağı konuşulan ADA’nın, bu dedikoduların da etkisiyle ciddi bir artış yaşamış olması muhtemel.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cardano Vakfı kurucusu Charles Hoskinson da, yaşanan bu artışın kendilerine mainnet öncesii iyi bir moral olduğunu ifade ederken, yavaş yavaş toparlanmaya başladıklarını belirtti. Hoskinson, bu yükselişin Cardano’yu hak ettiği yere taşıyacak olan aktivitelerin ilki olması umduğunu da sözlerine ekledi.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda, Coin Market Cap listesinde TRON ve Bitcoin Cash SV’nin önünde 10. sırada yer alan ADA, gün içinde yüzde 5’lik bir artış yakalamış durumda. Yaşanan bu artış ile ADA’nın fiyatı 0,059 dolar seviyelerine kadar gelirken; proje aynı zamanda Bitcoin’e karşı da yüzde 5’lik bir artış yaşamayı başardı.

ADA’nın bu artış ile birlikte Bitcoin karşısında değeri de 1485 Satoshi’ye çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment