Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malta, İlk Blockchain Konferansı’nın Heyecanını Yaşıyor

Kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ile ilgili takındığı olumlu tavır ile adından sıkça söz ettiren ülkelerden birisi olan Malta, birkaç hafta içinde oldukça önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor ve ülkede şu anda bu etkinliğin heyecanı yaşanıyor.

5 binden fazla delege, 100’den fazla konuşmacı ve oldukça fazla sayıda yatırımcının davet edileceği olan Blockchain Summit’te, kripto para ve Blockchain ekosistemindeki son gelişmeler, sektörün önde gelen isimleri tarafından değerlendirilecek. Aynı zamanda birtakım panellerde ise sektörün geleceğine yönelik ışık tutulacak.

Artık iyiden iyiye kendini bir Blockchain adası olarak tanıtan Malta, bu etkinlik ile gücüne güç katmayı amaçlıyor. Düzenlemeler ve yatırım; pazarlama ve dış ilişkiler; fintech, tokenize edilmiş ekonomik ve kripto paralar ve de Blockchain geliştiriciliği adı altında düzenlenecek etkinliklere talebin oldukça yoğun olması bekleniyor.

Etkinliğin önemli bir detayı da şu ki, Malta başbakanı Joseph Muscat, etkinliğin açılış konuşmasını yapacak. John McAfee ve Scott Stornetta gibi sektörün önde gelen isimlerinin katılacağı etkinlikte aynı zamanda 50 bin euro değerinde bir hackathon düzenleneceği de bildirildi.

Kripto para sektörünün de merakla beklediği etkinlikte aynı zamanda birçok ICO girişimi de yer alacak ve bu insanlar projelerini tanıtma şansına sahip olacak. Kripto para sektörüne kattıkları ile ciddi manada takdir toplayan Malta hükümetinin bu hamlesi de, birçok otorite ve sektör katılımcısının takdirini kazanmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment