Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manchester City, Quidd ile Ortaklık Kurarak NFT Koleksiyonu Başlattı

Dünyanın en büyük kulüplerinden Manchester City, Animoca Brands’in yan kuruluşu Quidd ile iş birliği yaparak NFT koleksiyonu çıkartıyor.

Animoca Brands tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre Quidd, 21 Mayıs tarihinde (bugün) Manchester City’nin 3 Boyutlu NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Bu yıl İngiltere Premier Lig’de şampiyon olması beklenen City’nin şampiyonluk öncesi NFT koleksiyonunu piyasaya sürerek taraftar ile arasındaki etkileşimi artırmak istediği düşünülüyor.

Kripto para piyasasıyla oldukça ilgili olan Manchester City’nin bir de fan token’ı da bulunuyor. Fan token’lar arasında piyasa değeri en yüksek 2. kulüp olarak yer alırken City Fan Token’ın yazım esnasındaki fiyatı 7.66 dolar civarında seyrediyor.

Daha öncelerde de metaverse’de kendi stadyumları olan Ethiad Stadyumunu inşa etmek için çalışmalara başladığını bildiren kulüp, proje kapsamında Sony ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşma ile Sony’nin, Hawk-Eye (şahin gözü) ve birçok teknoloji sağlayacağı duyurulmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!