Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mask Network’ten 23 Milyon Dolarlık Airdrop

Mask Network, 23 milyon dolar değer biçilen bir airdrop düzenliyor. 1.86 milyon MASK tokenın dağıtılacağı etkinlik, 27 Şubat günü TSİ 06:00’da başladı.

Initial Twitter Offering (ITO) aracılığıyla halka arz olan Mask Network, 23 – 24 Şubat tarihlerinde 3 ayrı turda ITO yaptı. Yapılan ITO’larda her bir katılımcının alabildiği maksimum MASK sayısı 2000 olarak belirlendi. 3 turda MASK’ın toplam arzının %3’ü satıldı. Kullanıcılarını ödüllendirmeye devam etmek isteyen Mask, 2 airdrop yapacak. 27 Şubat’ta birincisi başlayan airdrop etkinliğinin ikincisi hakkında henüz bir tarih bilgisi paylaşılmadı.

Airdrop şartları

Mask Network, 16.800 adrese MASK token veriyor. Fakat airdroptan yararlanmak için bazı şartlar var. Mask ITO’sunun üçüncüsüne katılanlar, 1 Ocak 2021 tarihinden önce Gitcoin bağışı yapanlar, ağın sunduğu Red Packet, NFT, ITO gibi hizmetlerin herhangi birini deneyenler airdrop ile MASK elde edebilecek. Bunların dışında; Maker, Curve, Compound ve AAVE platformlarında oy kullananlar ve Ethereum ağında ENS adresi bulunanlar da token alma şansına sahip.

Bu şartları yerine getiren kullanıcılar, 27 Şubat TSİ 06:00 itibarıyla token almaya başladı. 24 saat içerisinde talep edilmeyen tokenların değeri her gün %20 oranında düşecek. Kullanıcılara dağıtılacak olan en düşük token miktarı 50, en yüksek miktar ise 400 olarak belirlendi. Mevcut MASK fiyatı* ile hesaplandığında, kullanıcılar en düşük 625 dolar, en yüksek 5 bin dolar seviyesinde MASK elde etti.

*CoinGecko: 12,50 dolar

Airdrop ile Mask token nasıl alınır?

Şartları yerine getirmiş kişilerin, MASK token alabilmek için Mask Network’ün tarayıcı eklentisini indirmeleri gerekir. Eklenti kurulduktan sonra kripto para cüzdanı Mask’a bağlanmalıdır. Eklenti kurulduğunda, sol üstte çıkan mavi Mask butonuna tıklayarak token temin edilebilir.

mask-network

Mask Network (MASK) hakkında

Chrome, Edge, Firefox ve Chrome tabanlı tarayıcılarda çalışan Mask, Twitter ve Facebook üzerinde hizmet veriyor. Mask, bu platformlarda paylaşılan gönderilerin şifrelenmesini sağlayarak güvenli paylaşım olanağı sunar. Mask ile şifrelenmiş gönderi veya mesajlar gönderilebilir, sosyal medya üzerinde kripto para alım-satımı yapılabilir. Ayrıca Mask ile yapılan paylaşımlar ve depolama hizmetleri merkeziyetsizdir.

MASK token, 24 Şubat’ta 41,45 dolara çıkarak ATH gördü. Toplam arzı 100 milyon olan MASK’ın dolaşımdaki arzı 9 milyon. MASK’ın piyasa değeri ise 112 milyon dolara yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!