Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Matic Network (MATIC) Yüzde 51 Oranında Değer Kaybetti!

Matic Network’ün kendi tokenı olan MATIC geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yüzde 50 oranında değer kaybetti.

MATIC son saatlerde yaşadığı bu düşüşle birlikte yalnızca Matic Network takipçilerinin değil tüm kripto para takipçilerinin dikkatini çekti.

Büyük Düşüş

Coinmarketcap verilerine göre MATIC son birkaç saat içerisinde yüzde 51 oranında değer kaybetti ve fiyatı 0.02 dolara kadar geriledi. MATIC’in yaşadığı bu düşüş kısa süre içerisinde pek çok kişinin ilgisini çekti.

MATIC’in kurucucularından olan Sandeep Nailwal da kendi hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve MATIC ekibinin yaşanan bu düşüşle herhangi bir bağlantısının olmadığını açıkladı:

Neden Düştü?

Şu an için konuşacak olursak MATIC fiyatın yaşanan düşüş, Sandeep Nailwal’ın da belirttiği üzere büyük çaplı bir FUD’dan kaynaklanmış gibi görünüyor.

Binance’te başlayan büyük çaplı satış işlemleri birçok MATIC yatırımcısını harekete geçirdi ve bunların hepsi ellerindeki tokenları satmaya başladılar. Bu da MATIC’ın devasa bir düşüş yaşamasına yol açtı. Hatta Binance CEO’su Changpeng Zhao da konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Zhao, yaptıkları araştırmalar sonrasında MATIC ekibinin bu düşüşle gerçekten alakasının olmadığını gördüklerini söyledi. CZ’nin açıklamalarına göre bu düşüşün sebebi muhtemelen birkaç büyük yatırımcının paniklemesiydi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment