Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mayıs 2024 Yapay Zeka Coinleri Listesi

Kripto para ekosistemi genişlemeye devam ederken önümüzdeki aylarda yapay zeka destekli kripto platformlarında artışa yol açacak bir dizi faktör bir araya geliyor gibi görünüyor. Örneğin OpenAI CEO’su Sam Altman’ın yapay zeka uygulamaları için yarı iletken endüstrisini değiştirmek amacıyla 7 trilyon dolar gibi benzersiz bir yatırımı toplama planı, yapay zekanın geleceğine ışık tutan olaylardan biri oluyor. 

Yapay zeka teknolojisi ile blok zincirini bir araya getiren kripto projeleri, uzun süredir yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Yenilikçi teknolojiler kullanan ve katılımcılara bambaşka dünyaların kapılarını aralayan yapay zeka projeleri, eski ve geri kalmış blok zincirlerinin hakimiyetine de meydan okumaya hazırlanıyor. 

Blok zinciri teknolojisi ile yepyeni maceralara atılan yatırımcılar, yapay zekanın işin içine girmesi ile köklü bir devrime şahit oluyor. Birbiri ardına geliştirilen yapay zeka coinleri, gün geçtikçe daha fazla yatırımcının ilgisini çekerken bazı projeler rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. 

Son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren ve ön satış performansı ile dikkatleri üzerine çeken 5SCAPE ve WAI token projeleri, Mayıs 2024 yapay zeka coinleri listesinin üst sıralarında yer alıyor. Gelin hep birlikte bu iki projeyi ve yatırımcılara sundukları yol haritalarını inceleyelim.

AR ve VR Devrimine Hazırlanan 5SCAPE 5,5 Milyon Doları Aştı

Katılımcılara sağladığı benzersiz yapay zeka ekosistemi ile yatırımcıların radarına takılan yapay zeka coinleri arasında üst sıralarda yer alan 5thScape ön satışı hızlı ilerliyor. İndirimli fiyatlardan 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılar ön satışa katılırken şu ana kadar toplanan fonlar 5,5 milyon doları aşıyor. 

Proje, sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojilerini blok zinciri ve oyun dünyasıyla iç içe geçirerek daha yenilikçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. 5thScape, son teknoloji platformu aracılığıyla oyun ve eğlence dünyasında devrim yapmayı hedefliyor.

5thScape platformu, kullanıcıların dinamik dövüşlere girebileceği, bir şampiyonun ayak izlerini takip edebileceği, çevrimiçi şampiyonalarda yarışabileceği ve çok daha fazlasını yapabileceği, karma dövüş sanatları temalı bir oyun olan Cage Conquest’ten başlayarak yüksek adrenalinli bir dizi oyun sunuyor.

Oyunların yanı sıra geniş eğitim kütüphanesi, oyun deneyimini artıran VR koltukları ve son teknoloji kulaklıklar ise eğlenceyi artırıyor. 5thScape ekibi oyuncuların yanı sıra geliştiricileri de destekleyerek güçlü bir topluluk inşa etmeye çalışıyor. 

Platformda premium özelliklere erişmek gibi tüm işlemleri yapabilmek için 5SCAPE token satın almak gerekiyor. Aşamalı ön satış sayesinde indirimli fiyatlardan satılan tokenler, borsa listelemeleri öncesinde katılımcılara avantaj sağlıyor. 

Mevcut aşamada 5SCAPE token fiyatı, 0,00327 dolar oluyor. Token fiyatı bir sonraki aşamada yüzde 14,98 artarak 0,00376 dolara çıkıyor. Borsa listeleme fiyatının ise 0,01 dolar olması planlanıyor. Bir diğer deyişle mevcut aşamada 1 5SCAPE token satın alan bir yatırımcı, borsa listeleme anında yüzde 205,81 oranında kar elde etmiş oluyor. 

Benzersiz bir oyun deneyimi ile yepyeni bir kripto ekosistemin kapılarını aralayan 5thScape ön satışına katılmak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC ve kart işlemleri kullanarak 5SCAPE token satın alabiliyor. 

WienerAI ve Sosis Ordusu 1 Milyon Dolara Koşuyor

Meme coin ve yapay zeka coinlerinin eğlenceli bir melezi olan WienerAI token, açılış gününde topladığı 350 bin doların üzerindeki fonlar ile ilgi çekiyor. Hızlı ilerleyen ön satıştaki yerini garantilemek isteyen yatırımcılar, indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak için hızlı davranıyor.

Henüz başlayan ön satışta toplanan fonlar daha şimdiden 700 bin doları aşarak 1 milyon dolara doğru ilerliyor. WAI sembolü ile satışa sunulan tokenler, “Sosis Ordusu” adı verilen bir topluluğu bir araya getiriyor. Topluluğa dahil olan yatırımcılar, indirimli ön satışın yanı sıra staking özelliği ile yüksek APY gibi avantajlardan faydalanabiliyor. 

WienerAI yalnızca popüler bir köpek coin olmayı amaçlamıyor. Token sahiplerinin daha iyi yatırım yapmasına imkan tanıyan bir yatırım botu olmayı hedefliyor. Yenilikçi yapay zeka destekli bir yatırım partneri arayan kripto meraklıları, projenin işlevselliği sebebiyle ön satışa ilgi gösteriyor. 

Güvenli bir ekosistem sunan WienerAI, sıfır işlem ücreti politikası ile dikkat çekiyor. Staking sayesinde katılımcıları destekleyen proje, yüksek APY’ler ile pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. Topluluk odaklı proje, viral meme coinlerden biri olmak için “Sosis Ordusu”nu ilk sıraya koyuyor. 

WAI token Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olarak konumlanıyor. Üst limitin olmadığı ön satış etkinliğinde yatırımcılar, aşamalı fiyat artışı politikası ile her aşamada WAI token başına farklı bir fiyat ile karşılaşıyor. 

Her aşamada ön satışa ayrılan tokenlerin yüzde 2,5’i yatırımcılarla buluşuyor. Mevcut aşamada katılımcılar, 0,000702 dolar ödeyerek 1 WAI token satın alabiliyor. Bir sonraki aşamada token fiyatının 0,000703 dolar olması planlanıyor. 

Yapay zeka destekli köpek coin WienerAI tokene ilgi gösteren yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!