Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee: Bitcoin, Colgate veya Bayer Gibi Büyümeyi Sürdürecek Bir Marka

Kripto para sektöründe özellikle reklamını yaptığı ICO projeleri ve büyük olay yaratan eylemleri ile tanınan siber güvenlik uzmanı John McAfee, 2019 yılının sonlarına doğru olaylı kişiliğini biraz durdurmayı başarmış gibi duruyor. Daha önce ABD Başkanlık yarışına gireceğini açıklayan ve bundan sonra vergiden dolayı peşine ABD’li yetkililerin takıldığı McAfee, uzun bir süre kaçak hayatı yaşamıştı.

McAfee’nin yaşadığı bu hareketli hayata rağmen her zaman Bitcoin‘in sadık bir destekçisi olduğu da unutulmamalı. McAfee bir röportajda verdiği demeçte insanların Bitcoin’i yatırım yapmak için satın aldığını ve bunun amaca oldukça ters olduğunu vurguladı.

McAfee’ye göre insanlar yatırım yapmak için değil, hayatlarını geliştirmek için Bitcoin satın almalılar. Hükümetin yapılan her şeyi izlediğini vurgulayan siber güvenlik uzmanı, kripto para birimlerinin vatandaşları bu kontrolden kurtarabileceğine inanmakta. McAfee bunun yanı sıra sadece markalaşma sayesinde BTC’nin 1 milyon dolara ulaşacağını da düşünüyor.

”Bitcoin, Colgate veya Bayer gibi lanet bir marka. İnsanlar kripto para dediklerinde bunu düşünüyorlar ve bunu göz önüne alacak olursak BTC değeri büyümeye devam edecek.”

McAfee, Bitcoin’in altyapısını oluşturan blockchain teknolojisinin de kalıcı olduğuna değindi ve yakında tüm dünyanın buna geçeceğini ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment