Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meltem Demirörs: Bitcoin Gizli ve Sessiz Bir Devrim!

Coinshares yöneticisi ve kripto para sektörünün tanınan etkili isimlerinden birisi olan Meltem Demirörs, Avrasya Blockchain Zirvesi etkinliğine yaptığı açıklamalar ile damga vurdu. Demirörs lider kripto para birimi Bitcoin‘i insanların güvensizliği ile eşleştirdi ve güvensizlik arttıkça Bitcoin’e olan yönelmenin daha fazla olacağını ima etti.

Güvensizlik Artıyor

Ünlü yönetici şu an için bütün dünyada büyük bir güven eksikliği olduğunu vurguladı ve dünyaya korkunun, siyasete güvensizliğin hakim olduğunu ifade etti. Bitcoin’i bütün bunların doğrultusunda bir ”devrim” olarak nitelendiren Demirörs, konu hakkında şunları aktardı:

”Bitcoin bize şunu sağladı; dünya neye benziyor ve finans kurumların güvenmek zorunda mıyım sorularını sormamızı sağladı. Finans kurumlarına güvenmezsen ne olur sorusunu, herkes liderse ne olacak diye düşünmemizi sağladı.

İşte bitcoin burada devreye giriyor. konferansa geldiklerinde teknoloji diyorlar. Bitcoin teknoloji değil, bence  bu sosyal bir hareket,  gizli ve sessiz bir devrim. Toplum olarak nasıl bir arada durduğumuzun bir devrimi aslında.”

Yeni bir teknoloji sunulduğunda bunun ilk başlarda müthiş bir fonlama ve spekülasyon gördüğünü belirten Demirörs, kripto para sektöründe de benzer bir durumun yaşandığını ve şu an adaptasyon döneminin başladığını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment