Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Piyasasında Köpek Furyası: Trader 2 Saat İçerisinde Yüzde 400 Yaptı!

Bir yatırımcısı Toncoin (TON) tabanlı ve köpek temalı meme coin yatırımı sayesinde 1 günde on binlerce dolar kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir yatırımcı 26 Ağustos günü yaptığı meme coin işlemiyle ciddi kar etti.

Yatırımcı son günlerde süregelen köpek temalı meme coin furyasının peşinden giderek Telegram bağlantılı ve Toncoin tabanlı Dogs’a (DOGS) yöneldi.

Verilere göre bu yatırımcı, 55,9 milyon DOGS satın almak için 18.400 dolar değerinde 3.271 TON harcadı. 2 saat içerisinde gelen yükselişle birlikte 20 milyon DOGS’u 34.600 dolar değerinde 6.150 TON karşılığında sattı.

Bununla kalmayıp 61 bin dolar değerinde 35,9 milyon DOGS’u da merkezi borsalara aktardı. Yatırımcının saatler içerisinde ettiği kar, 73 bin dolar buldu.

Köpek temalı meme coinler son günlerde piyasada en çok dikkat çeken ve ilgi toplayan projeler arasında yer aldı. Daha önce kurbağa Pepe (PEPE), köpek Shiba Inu (SHIB) ve dogwifhat (WIF) gibi benzer projelerde piyasada büyük ilgi toplamayı başarmıştı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 26 Ağustos itibariyle DOGS’u Türk Lirası dahil birçok işlem çifti için listelediğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!