Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin’den 3 Milyon Vuran Balina Solana Ağında Yeni Altcoin Biriktiriyor!

Meme coin işlemlerinde yakaladığı başarıyla dikkat çeken bir yatırımcı, yeni hamlesiyle yine yüz binlerce dolar kar etti.

Geçtiğimiz günlerde Solana (SOL) tabanlı meme coin SLERF sayesinde 3 milyon dolar kazanan yatırımcı, bu sefer de PANTIES’de ciddi karlara göz dikti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu yatırımcı, kısa süre önce 5 bin dolar karşılığında 31,57 milyon PANTIES alımı gerçekleştirdi.

PANTIES piyasaya sürüldükten hemen sonra alım yapan ve saatler içerisinde yaşanan yükselişi fırsat bilen yatırımcı, 31 milyon PANTIES’i 318 bin dolarlık 1.797 SOL karşılığında sattı.

Fakat bununla da yetinmedi ve kısa süre sonra 6 milyon PANTIES almak için 106 bin dolar değerinde 600 SOL harcadı. Yatırımcı son yaptığı alımların hiçbirini satmadı.

Piyasaya sürüldükten saatler sonra %40.500 yükseliş sergileyen PANTIES, yükseldiği hızla düşerek verdiği karın %70’inden fazlasını kısa sürede geri aldı. PANTIES yazım esnasında 0,018 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!