Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme ve AI Altcoinleri Mayıs Ayında Coşacak: Bitcoin’e Fark Atacaklar!

Kripto para piyasasının deneyimli ismi Daniel Yan, mayıs ayında Bitcoin’e (BTC) kıyasla daha iyi performans sergileyebilecek 3 altcoin kategorisini açıkladı.

Matrixport kurucu ortağı ve Kryptanium Capital’in kurucusu Daniel Yan, kısa süre önce yaptığı bir paylaşımda kripto para piyasasının dinamiklerine değindi. Mayıs 15’e kadar piyasanın daha sakin davranacağını öngören kurucu, ABD TÜFE verilerinin mayısın ikinci yarısındaki atmosfer için belirleyici olacağını yazdı.

Bununla birlikte mayıs ayı içerisinde Solana (SOL) kategorisi, AI kategorisi ve meme coin kategorisinin Bitcoin’e kıyasla daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını belirtti:

Mayıs ayı kripto için oldukça makro bir ay olmaya devam edecek. Piyasanın şu andan itibaren 15 Mayıs’a kadar daha sakin davranması bekleniyor ve günün TÜFE verileri ayın ikinci yarısının yönünü belirleyecek.

Solana kategorisi, AI kategorisi ve meme coin kategorisi, telafi işlemleri için en iyi seçimlerim; mayıs ayında Bitcoin’den daha iyi performans göstermeleri gerekiyor.

CoinGecko veirlerine göre Solana son 24 saat içerisinde %3 artış, popüler meme coin Pepe (PEPE) %3, yapay zeka odaklı Render (RNDR) ise %9 artış gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!