Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu ile 145 Milyon Dolar Kazanan İsim, Artık Bu Memecoin’e Yatırım Yapıyor

Piyasa değeri bakımından en büyük memecoinlerden biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) yatırımcısı, yeni bir token almaya başladı.

On-chain ve analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılanlara göre bir memecoin yatırımcısı, fiyattaki 17 katlık yükselişe rağmen 1.003 Ethereum’u (2,31 milyon dolar) 2,86 milyar NEIRO ile takasladı.

Altcoin balinası üç yıldır piyasada

Spot On Chain’e göre balina, 2021-2022 tarihlerinde SHIB ticareti yaparak 145 milyon dolar gelir elde etti.

Ancak balinanın son dönemlerde yaptığı üç işlemden ikisi pek başarılı olmadı. Bu işlemlerde NEIRO/ETH ve SHIB kullandı. Balinanın bu işlemler yüzünden 13,48 milyon dolar zarar ettiği bildirildi.

Yine de balina, zarara girdiğini gördükten sonra elindeki SHIB’leri FET token ile takaslamaya başladı. Spot On Chain verilerine göre balina, 255,6 milyar SHIB karşılığında 3,11 milyon FET aldı. Bunları hala elinde tutan balinanın 715 bin dolarlık gerçekleşmemiş kazancı olduğu belirtildi.

Neiro ismi DOGE’nin sahibi tarafından evlat edinilen köpeğin kendisinden geliyor. Evlat edinilen bu köpekten esinlenerek piyasaya sürülen meme coin, geliştiricisine milyonlar kazandırırken token’da farklı yatırımcılar işlem yapmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!