Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Memecoin Yöneticisi İtiraf Etti: Altcoin Fiyatını Elon Musk Bile Yükseltemiyor

Shiba Inu ekibinin sosyal medya pazarlama lideri Lucie, merkezi kripto borsalarının listeleme süreçlerinin perde arkasındaki “çirkin gerçeği” hakkında açıklamalarını sürdürüyor. Lucie, bu kez Dogecoin ve en büyük destekçisi olan Tesla CEO’su Elon Musk’ı da konuşmasına dahil etti.

Lucie, daha önce yaptığı bir paylaşımda, merkezi kripto para borsalarının (CEX) yeni tokenleri listeleme taleplerini nasıl ele aldığını ele almıştı.

Lucie’ye göre borsalar bir tokenin sağlam bir ekosisteme sahip olup olmadığına veya geliştiricilerinin projeyi iyileştirmeye devam edip etmediğine önem vermiyor. Lucie, hiçbir şeyin listelenmediğini ve bir ödeme yapılmadan bu sürecin tamamlanmadığını iddia etti. Ancak büyük ilgi gören tokenlerin listeleme sürecinin hızla tamamlandığını ve CEX’lerin bu ticaretlerden büyük kar elde etmeye istekli olduğunu belirtti.

Elon Musk bile yetmiyor

Lucie, konuya dair yaptığı bir başka paylaşımda, listeleme işlemi gerçekleşse bile “muhtemelen hiçbir olumlu gelişmenin yaşanmayacağını” ifade etti. Lucie, “Piyasa büyük ölçüde manipüle ediliyor ve herkes kendi oyununu oynuyor” dedi.

Lucie, boğa piyasasının yakında geleceğine inanmaya devam ettiğini belirtirken, hiçbir borsanın coin’leri pump’lamadığını ve “Elon’un bile artık Doge’u pump’layamayacağını” söyledi. Bu durumu, “yeni kripto sahiplerinin henüz piyasaya girmemesi ve benimsemenin eksikliği” ile açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!