Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Memecoin’in En Büyük Yatırımcısı Durmadan Alıyor: Fiyat Tekrar Yükseldi

2,2 milyar dolarlık piyasa değeri olan dogwifhat’in (WIF) en büyük yatırımcısı, alım yapmaya devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain’in son paylaşımına göre, WIF tokenının en büyük sahibi, geçtiğimiz saatlerde 894.854 WIF’i 2,24 dolardan satın almak için Kamino’dan tekrar 2 milyon USDC borç aldı. Bu hamle ile birlikte, balinanın toplam WIF bakiyesi 32,1 milyon WIF (71 milyon dolar) seviyesine yükseldi. Balinanın toplam kârı ise 86 milyon doları aştı.

Bu sırada CoinGecko verilerine göre WIF fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 12’den fazla yükseldi ve 2,22 doları geçti.

Memecoin sayesinde on milyonlarca dolar kazandı

Bu alım, aynı balinanın altı gün önce gerçekleştirdiği başka bir büyük işlemden sonra geldi. 6 gün önce, balina yine Kamino üzerinden 4,5 milyon USDC borç alarak 2,55 milyon WIF’i 1,76 dolardan satın almıştı. Bu alımla birlikte toplam WIF bakiyesi 31,2 milyon WIF (57,4 milyon dolar) seviyesine ulaşmış ve toplam kârı 74 milyon doları aşmıştı.

Son alım ile birlikte balina, WIF piyasasındaki hakimiyetini güçlendirdi ve toplamda 32,1 milyon WIF’lik devasa bir pozisyona sahip oldu. Bu stratejik alımlar, balinanın piyasa üzerindeki etkisini artırırken, WIF tokenına da dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!