Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merge Öncesi Borsalara Ethereum (ETH) Girişinde Son 6 Ayın Zirvesi: Fiyatta Düşüş Mü Bekleniyor?

Ethereum’da (ETH) uzun zamandır beklenen merge güncellemesinin gerçekleşmesine kısa bir süre kala borsalara Ethereum girişi rekor seviyeye ulaştı.

Veri ve analitik şirketi Nansen’e göre, Merge öncesi borsalara Ethereum girişi arttı. Nansen CEO’su Alex Svanevik, 15 Eylül tarihinde yaptığı bir paylaşımda borsalara Ethereum girişinin son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını söyledi. Nansen CEO’su ayrıca, Binance’e 720 milyon dolar değerinde 450.000 Ethereum transfer edildiğini belirtti.

Resim

Toplamda 1,2 milyar dolarlık Ethereum girişi ile birlikte merkezi borsalarda tutulan ETH miktarı son 2 ayın en yüksek seviyesi olan 25,34 milyona yükseldi.

Birçok analist ve yorumcu, bu girişlerin henüz düşük olduğunu düşünüyor. Bu girişlerin önceden belirlenmiş bir satış baskısı oluşturmayı hedeflediği de düşünülen teoriler arasında bulunuyor. Ancak bazı yorumcular “merge”ün tamamen haberi fiyatladığını öne sürüyor. Merge sonrası fiyatta düşüş bekleyen birçok insan bulunuyor.

Daha öncelerde Koin Bülteni tarafından belirtilen şekilde Merge güncellemesinin “Beklentiyi Satın Al, Haberi Sat” şeklinde gerçekleşebileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!