Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Messari CEO’su İçin Bitcoin Böbreğini Satabileceği Noktada: 500 Bin Dolarlık Hedef Verdi!

Kripto analitik platformu Messari CEO’su Ryan Selkis Bitcoin’in (BTC) tarihi bir alım bölgesinde olduğunu ve güçlü alım sinyalleri verdiğini belirtirken fiyat için 500 bin dolarlık öngörüsünü paylaştı.

Selkis 29 Aralık tarihinde 2023 kripto tahminleri raporunda, Bitcoin fiyatına dair çeşitli öngörülerde bulundu. Şu anda Bitcoin’in Aralık 2018 seviyelerinde olduğunu belirten CEO, içinde bulunduğumuz noktanın tarihi bir alım noktası olduğunu öne sürdü.

Bitcoin MVRV oranının (bir varlık piyasa değeri ile gerçekleşen değeri arasındaki oran) 3’ün üzerinde olduğunda genelde satış bölgesine girildiğini ifade eden Selkis, oran 1’in altındaysa alım için uygun bir nokta olabileceğini söyledi. CEO, şu anki noktada oranın neredeyse negatif olduğuna dikkat çekerek oldukça ilginç bir alım tavsiyesi verdi. Selkis konu ile ilgili şu ifadeyi kullandı:

Bitcoin şu anda daha fazla satın almak için böbreklerimi bile satabileceğim bir noktada.

CEO, raporda Bitcoin’in giderek daha fazla güvenli bir rezerv varlığa dönüştüğünü iddia etti. Selkis, Bitcoin ile altın arasında bir kıyaslama yaparak Bitcoin’in benzer hareketler sergilemesi durumunda değerinin yaklaşık 25 kat artarak 500 bin dolar seviyelerine yükselebileceğini de öne sürdü. Selkis yatırımcılara, satın aldıkları her bir ons altın için %4’lük bir Bitcoin alımı yapmanın oldukça iyi bir yatırım stratejisi olabileceğinin altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!