Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Metamask’ten Yeni Özellik: Doğrudan İtibari Para ile Kripto Para Satın Alma Seçeneği

Kripto cüzdanı Metamask, kullanıcıların kolay bir şekilde itibari para birimleri ile kripto para satın almasına olanak tanıyan yeni özelliğini piyasaya sundu.

Metamask, kendi arayüzü olan Portföy Dapp üzerinden kullanıcıların itibari para birimleri ile kripto para satın almasına olanak tanıyan yeni bir özelliği başlattı. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar banka kartları, kredi kartları, PayPal ve banka havalesi gibi çeşitli yöntemler ile kolay ve hızlı bir şekilde kripto para satın alabilecek.

Söz konusu hizmet Türkiye dahil 189’dan fazla ülkedeki kullanıcıların erişimine açıldı ve Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB), BNB Smart Chain (BSC), Avalanche Contract Chain (AVAX-C), Fantom (FTM), Optimisim (OP) ve Celo (CELO) dahil olmak üzere sekiz farklı ağda 90’dan fazla token’ı kapsıyor.

Metamask sahibi kullanıcılar, bu yeni hizmete cüzdan içerisindeki portföy sekmesine girip satın al kısmından kendi ülkelerini seçerek işlemlere başlayabilir. Türk Lirası ile yapılan işlemlerde 400 TL‘lik alt işlem limiti ve 228 bin TL‘lik üst işlem limiti bulunuyor. Alım miktarına göre değişmekle birlikte işlem başına komisyon olarak %2’lik bir kesinti yapılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!