Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Saylor Bitcoinlerinizi İkiye Katlamanın Yolu Yok Dedi, Uyardı!

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, Bitcoin (BTC) yatırımcılarını dolandırıcılık faaliyetleri karşısında uyardı.

Michael Saylor 14 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, Bitcoin yatırımcılarını artan dolandırıcılık faaliyetleri karşısında dikkatli olmaya davet etti.

YouTube dahil çeşitli mecralarda yer alan ve “bize Bitcoin gönderin size iki katını atacağız” şeklinde ibarelerin yer aldığı videoların giderek arttığını belirten Saylor, dolandırıcıların yatırımcıları kandırmak için kendi fotoğraf ve videolarını kullandığını işaret etti.

Ekibinin her gün bu tarz dolandırıcılık videolarıyla mücadele ettiğini belirten deneyimli isim yine de kötü niyetli insanların bu videoları istikrarlı bir şekilde piyasaya sürdüğünü hatırlattı.

Saylor, kimsenin bu kadar kolay ve risksiz bir şekilde Bitcoinlerini ikiye katlayamayacağını ifade ederken yapay zeka tarafından üretilen bu videolara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti:

Uyarı: Bitcoin varlıklarınızı ikiye katlamanın risksiz bir yolu yoktur ve MicroStrategy barkod okutanlara iki katı Bitcoin vermez. Ekibim her gün yapay zeka tarafından oluşturulan yaklaşık 80 sahte YouTube videosunu kaldırıyor ancak dolandırıcılar daha fazlasını yayınlamaya devam ediyor. Güvenmeyin, doğrulayın.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!