Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microstrategy Bitcoin’in Gücünü Herkese Kanıtladı: 2 Yılda Yüzde 669 Yükseliş!

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, kripto para sektörünün büyük bir krizde olduğuna dair açıklamasıyla dikkat çekti.

On-chain veri ve analiz platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju 25 Eylül tarihinde Twitter’da paylaştığı bir gönderide, Bitcoin ve Microstrategy hakkında konuştu.

Michael Saylor’ın Bitcoin yatırımlarıyla Microstrategy’yi nasıl ayakta tuttuğuna ve artan kar marjına işaret eden Ju, “en iyi strateji Bitcoin Stratejisidir” dedi.

Ju, Bitcoin’in halka açık şirketler için sadece bir yatırım aracı değil, aynı zamanda finansal sağlamlık ve büyüme için stratejik bir fırsat olduğunu dile getirdi:

Michael Saylor’ın Bitcoin’in halka açık şirketler için en iyi stratejik varlık olduğunu kanıtlamıştır.

Bitcoin iki yılda %237 kazandı, MicroStrategy ise %669 yükseldi. Her ikisi de ayı piyasası sırasında benzer şekilde düştü, ancak MSTR BTC’den 3 kat daha güçlü bir şekilde toparlandı. Mevcut fiyat-BTC varlık oranı, MicroStrategy’nin değerlemesinin artık 2021’dekinin aksine Bitcoin varlıklarını adil bir şekilde yansıttığını gösteriyor. En iyi strateji Bitcoin Stratejisidir.

Saylor’ın, Bitcoin’in halka açık şirketler için en iyi stratejik varlık olduğunu kanıtladığını söyleyen Ju, bu yaklaşımın şirketin başarısında belirleyici bir rol oynadığını aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!