Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyar Dolarlık Oyun Şirketi Ubisoft, Kripto Para Şirketiyle Ortaklık Kurdu

Assassin’s Creed, Rainbow Six Siege ve daha birçok oyunun geliştiricisi Ubisoft, “Web3 gaming deneyimi” yaratmak için kripto para altyapı şirketi Immutable ile iş birliği yapıyor.

Bugün yapılan açıklamaya göre Ubisoft ve Immutable, “Web3’ün potansiyelini daha da ortaya çıkaracak yeni bir gaming deneyimi” geliştirmeye başladı.

Immutable X adlı layer-2 blockchainini geliştiren Immutable, halihazırda Gods Unchained, Guild of Guardians gibi oyunlar tarafından kullanılıyor.

Ubisoft’un Stratejik İnovasyon Laboratuvarı Başkan Yardımcısı Nicolas Pouard’ın açıklamasına göre Immutable, oyun geliştiricilerinin kripto paraları projelere kolaylıkla entegre etmesini sağlıyor.

İkilinin üstünde çalıştığı projenin detaylarıyla ilgili bilgi verilmedi. İkilinin yeni bir blockchain oyunu geliştirmesi mümkün olduğu gibi mevcut bir Ubisoft oyununa Immutable altyapısının entegre edilmesi de mümkün görünüyor.

Projenin detaylarıyla ilgili basına demeç veren bir Immutable sözcüsü, ilerleyen dönemlerde projeyle ilgili “daha fazla bilgi” paylaşacaklarını söyledi.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!