Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder İsim: Bitcoin 10 Bin Doları Yine Geçecek

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz Bitcoin’in yeniden 20 bin dolara çıkabileceğini açıkladı.

Novogratz’in Bitcoin için 20 bin dolar gibi bir hedef koyduğunu zaten biliyorduk. Kendisi bu tahminini dün katıldığı Fast Money programında yineledi ve bu tahmininin hala arkasında olduğunu gösterdi.

Son zamanlarda bireysel yatırımcıların Bitcoin’e daha fazla ilgi göstermeye başladıklarını söyleyen Novogratz; Bitcoin fiyatının halving sayesinde yükselişe geçebileceğini düşünüyor. Çünkü o; halvingin “zamanlamasının” çok iyi olduğuna inanıyor:

”Halving gerçekten daha iyi bir döneme denk gelemezdi. Makroekonomik konuşursak bir parasal genişleme söz konusu. Bitcoin’de ise parasal sıkılaştırma var.”

Yıl Sonu Hedefi

Novogratz’e göre Bitcoin’e son zamanlarda sadece bireysel yatırımcılar değil kurumsal yatırımcılar da ilgi göstermeye başladılar. Kendisi bu noktada Paul Tudor Jones’a işaret ediyor. Yatırım dünyasının en ünlü isimlerinden olan Jones; Bitcoin aldığını açıklayarak finans dünyasında büyük ses getirdi. Novogratz’e göre bu Bitcoin için genel olarak olumlu bir gelişme.

Bitcoin fiyatının bu yatırımcıların da gelişiyle birlikte yükselişe geçeceğini söyleyen Novogratz; şimdilerde gördüğümüz 8 bin-9 bin dolar seviyesinin “dip” olabileceğini düşünüyor. Onun görüşlerine göre Bitcoin’in kısa süre içerisinde 10 bin doları aştığını, yıl sonunda da 20 bin dolara geldiğini görebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment