Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Yatırımcı, Bitcoin’in En Büyük Sorununu Açıkladı!

Lider kripto para birimi Bitcoin , mucidi Satoshi Nakamoto tarafından eşler arası merkeziyetsiz bir transfer birimi olması için tasarlansa da, günümüzde daha çok değer saklama ve gelir elde etme amaçları için kullanılmakta.

Bitcoin Kullanımı Çok Az Sayıda

Dallas Mavericks’in sahibi olan ünlü iş adamı Mark Cuban da tam olarak bu noktaya vurgu yaparak, BTC’nin en büyük probleminin asıl planlandığı gibi kullanılmaması ve bir değer saklama aracına dönüşmesi olduğunu belirtti. Güncel bir röportajda BTC’yi yorumlayan Cuban, insanların bunu kullanmadığını ve BTC’nin geride kalmasının en temel sebebinin bu olduğuna dikkat çekti.

Bakkt gibi birkaç platformun Starbucks veya benzeri kurumlarla anlaşarak Bitcoin’i günlük kullanıma indirgemeye çalıştığını da belirten Cuban, Bitcoin’i tercih eden tüketici sayısının artması ile aslında Bitcoin’in değerinin ve tanınmasının da artacağını açıkladı.

Dallas Mavericks’in 2015 yılında BTC ödemeleri kabul etmeye başladığının altını çizen Cuban, buna rağmen toplamda 5 işlem yapıldığını ve durumun içler açısı olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment