Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarlarca Dolar Toplayan Ethereum Projesi Ana Ağ Geçişinin Tarihini Duyurdu!

NFT platformu Blur’un kurucusu tarafından başlatılan Blast ekosistemi, 29 Şubat tarihinde ana ağa (mainnet) geçiş yapacak.

Ethereum için geliştirilen Layer 2 projesi Blast, ana ağa geçiş tarihini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, 29 Şubat Perşembe günü ana ağ geçişinin sağlanacağına yer verildi.

Bununla birlikte geliştiricileri teşvik etmek için başlatılan Blast BIG BANG isimli yarışmanın sonuçları da açıklandı. Yarışmaya 3.000’den fazla ekip katılırken 47 ekip kazanan olarak seçildi.

Bu ekipler Blas airdrop’unun %50’si üzerinde hak sahibi olacak. Kazananlar, airdrop ödüllerinin yanı sıra, ana ağ lansmanı sırasında 100 binden fazla kullanıcıya sunularak geniş bir kitle yakalama şansına erişecekler. Airdrop’un diğer yarısı ise Blast staking kullanıcılarına tahsis edilecek.

İlk günden bu yana büyük ilgi toplayan ve henüz test ağı bile ortada yokken 1 milyar dolardan fazla toplam kilitli varlık (TVL) değerine ulaşmaya başaran proje, ekibin daha önce yaptığı bir açıklamasına göre 1,36 milyar dolarlık TVL’yi de aşamayı başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!