Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyonlar Vuran Altcoin Yatırımcısı Satmıyor: Açgözlülük Mü, Bir Bildiği Mi Var?

Kripto para balinası, 2 farklı meme coin yatırımı sayesinde milyonlarca dolar kazanca erişti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası, Floki (FLOKI) ve MAGA (MAGA) yatırımı sayesinde 2 ay içerisinde milyonlarca dolar kazandı.

Theunipcs.eth isimli bu yatırımcı, 8 Nisan’dan bu yana 4,56 milyar FLOKI almak için 863 bin dolar harcadı. FLOKI yatırımı güncel olarak 1,1 milyon dolara ulaştı.

Yine aynı tarihlerde 6,27 milyar MAGA almak için 57 bin dolar harcadı. MAGA yatırımı güncel olarak 3,48 milyon dolar değerlemeye ulaşarak dudak uçuklatan bir kazancı gözler önüne sermiş oldu.

Bu yatırımcı henüz ne FLOKI varlıklarını ne de MAGA varlıklarını satmadı. MAGA’dan 3,4 milyon dolar ve FLOKI’den 245 bin dolar karı bulunuyor.

Yatırımcının yaklaşık 3,5 milyon dolar kar etmemesine rağmen satış yapmaması piyasanın bazı kesimleri tarafından açgözlülük olarak yorumlandı.

Öte yandan ABD başkanlık seçimlerine paralel MAGA özelindeki devam eden yükseliş beklentisi ve piyasanın köklü meme coin’i FLOKI’ye olan bu güveni, önümüzdeki süreçte yatırımcıya daha fazla kar getirisi de sunabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!