Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nano ile Yapılan Anlık Restoran Ödemesi, Sosyal Medyanın Gündeminde – Kripto Kullanımı Büyümeye Devam Ediyor

Kripto para birimleri sahip oldukları teknolojik alt yapı ve özellikler ile, geleceğin para birimi olmaya hedeflemekte ancak bunun başarılabilmesi için ilk olarak mevcut ödeme alt yapılarının ve ödeme araçlarının geçilmesi ve onlardan daha iyi bir şeylerin sunulması gerekmekte.

Bitcoin çoğu konuda eşsiz ve önde olsa da, ağda yaşanan işlem çokluğu herhangi bir işlemin anında yapılabilmesini engelliyor ve kripto paraların günlük hayatta kullanımının önüne set çekiyor. Bir çok uzman ve kullanıcı tarafından belirtildiği gibi, kripto paraların büyük kitlelerce kullanılması için ”kahvemizi bile hiç beklemeden” kripto para birimleri ile alabilmemiz gerekiyor.

Yakın zamanda Reddit üzerinden paylaşılan bir gönderide, tam olarak kripto para dünyasının ihtiyacı olan işlem hızı ve ücretsiz işlem olanağı, Nano ile yapıldı ve video olarak yayınlandı.

MKKD isimli Reddit kullanıcısı, Reddit ve Twitter üzerinden paylaştığı gönderisinde, İspanya‘da bir restoranda, yemeğini saniyeler içerisinde sadece QR kodu taratarak ödedi ve platformda büyük ilgi topladı.

Ödeme sadece kullanıcılar için iyi olarak gözükse de, sistemin asıl avantajı restoran sahipleri için geçerli.

GoodGuyGoodGuy isimli Reddit kullanıcısı gönderi altına şu yorumda bulundu ve olayı açıkladı:

”Visa şu an için %1.51 komisyon ve buna ek olarak takas ücreti olarak 0.10 dolar alıyor. Buna ek olarak para günlerce restorana aktarılmıyor.
Bu olay bir restorana her ay başına binlerce dolar kazandırabilir.”

Umuyoruz çok daha fazla kripto para birimi ve kripto ödeme sistemi yukarıdaki gibi işlem yapmaya başlar ve kripto devrimi hız kesmeden devam eder.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment