Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Near Foundation’dan 100 Milyon Dolarlık Sermaye Anlaşması: Fiyatta Büyük Yükseliş

Near Protocol’e bağlı kar amacı gütmeyen kuruluş Near Foundation, risk sermayesi şirketi Caerus Ventures ile 100 milyon dolarlık sermaye fonu anlaşması gerçekleştirdi.

Techfundingnews’ün yaptığı habere göre merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) için performans sağlayıcısı olan Near Protocol’ün İsviçre merkezli kuruluşu Near Foundation, Caerus Ventures ile 100 milyon dolarlık iş birliği yaptı.

Near Foundation, başlangıçta 50 milyon dolarlık tohum yatırımlar yapacaklarını ardından Web3 sektöründeki girişimci, geliştirici ve mühendislere fon sağlayacaklarını açıkladı.

Near Foundation CEO’su Marieke Flament konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Cearus’u destekliyoruz çünkü eğlencenin merkeziyetsizliğine dayanan bir yatırım tarzları bulunuyor.

Cearus Ventures’un kurucusu Nathan Pillai yapılan açıklamalarda, “Web3 teknolojisinin eğlenceyi nasıl değiştireceği, kültür organizasyonlarını nasıl gerçekleşeceği ve nasıl kullanım alanı sunacağı konusunda henüz çok fazla fikir sahibi değiliz. Cearus’un asıl amacı Spor, müzik, film, moda, sanat ve oyun alanlarında herkes için sunulan projeleri ortaya çıkaran yenilik için destekleyici olmak.” ifadelerinde bulundu.

CoinMarketCap verilerine göre en değerli 23. kripto para olan Near, haber ile birlikte yaklaşık %11 yükseliş yaşayarak 5,2 dolar seviyelerine yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!