Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM Topluluğunda Seçim Heyecanı Yaşanıyor

NEM Blockchain topluluğundan yapılan açıklamada 7 Aralık tarihinde topluluğun seçimlerinin yapılacağı belirtildi. Bu seçimde meclis üyeleri ve yeni başkan belirlenecek.

Tüm bu oylama sürecinin NEM Blockchain’i üzerinde gerçekleşeceği ifade edilirken, bu ağın da kriptografik çeşitli şifreler ve imzalarla korunma altına alındığı ve herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Oy kullanmak için ise, NEM Vakfı’na üye olmak gerekiyor.

Seçim sürecine kayıtlanmak için son süre ise 7 Kasım tarihi olarak belirlendi. Seçim ile ilgili detayların 3 Aralık günü kamu oyu ile paylaşılacağı ifade edilirken, her oyun da NEM public Blockchain’inde bir değeri olacağı kararlaştırıldı. Daha sonra sürecin şeffaf olması açısından da bağımsız bir denetçinin süreci yakından inceleyeceği ve sonuçları onaylayacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan NEM’in Çin biriminin başındaki isim Steve Li, bu oylamanın NEM Blockchain’i ve ekosistemi için çok önemli olduğunu ifade ederken, topluluk katılımcılarının oyları ile yeni bir yönetici belirlenmesinin, ağdaki demokrasi ve merkeziyetsizlik açısından kilit olduğuna vurgu yaptı. Başarılı isim, açıklamasında şunları da söyledi:

”NEM Vakfı olarak ana amacımız her zaman topluluğa hizmet etmek ve onun isteklerini yerine getirmektir. Bu noktada da yeni bir yönetici seçimi ile süreci bir başka boyuta taşıyoruz. NEM Vakfı’nın herbir paydaşına bu seçimlerde yer almalarını ve ağın geleceği önem taşıyan oylarını vermelerini tavsiye ederim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment