Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM Vakfı ile Dubai Hükümeti Birlikte Çalışacak

NEM Vakfı’ndan yapılan açıklamada Birleşik Arap Emirlikleri hükümeti ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Bu anlaşma kapsamında NEM’in Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ilgili bakanlıkılara Blockchain hizmetleri sunacağı kaydedildi. İki tarafın aynı zamanda sürekli olarak bilgi ve veri paylaşımı  yapacağı da gelen haberler arasında.

Dubai’de düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelen tarafların daha sonra anlaşmayı imzaladıkları ifade edilirken, NEM’in yapacağı katkılar ile Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlarının yaşam kalitesinin arttırılması ve inovatif alanda çalışmaların sıklaşması bekleniyor. Konuyla ilgili konuşan NEM Vakfı Asya direktörü Stephen Chia, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şunları söyledi:

”NEM olarak Dubai yönetimini desteklemek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kısa bir süre içinde tamamen dijitalleşmiş ve Blockchain’e taşınmış akıllı bir şehir olmayı hedefliyor. Hatta bunun için tarihi de 2020 olarak belirlemişler. Biz de bu noktadea onlara destek olmak ve bu süreci en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak istiyoruz.”

Dubai hükümet yetkili Sana Mohamed Suhail de yaptığı açıklamada birlikte çalışarak çok daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Suhail, şunları söyledi:

”Daha kaliteli teknolojiler ve daha efektif çözümler ile, Dubai’nin yaşam kalitesini bir tık daha yukarı çıkarmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın belirlediği kategorilerde yapacağımız iyileştirmeler ile birlikte, şehirdeki kaliteyi yukarı çekmek için çalışacağız. Daha hızlı ve efektif bir yaşam alanı oluşturmak için de NEM vakfı ile çalışacağız. Bundan dolayı çok mutluyuz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment