Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM Vakfı’ndan Bir Anlaşma Daha!

Geçtiğimiz günlerde Dubai yönetimi ile bir iş birliği anlaşması imzalayan NEM’den yeni haberler var. Basında yer alan bilgilere göre, NEM Avustralya’nın güzide şehri Melbourne’de bir Blockchain merkezi açtı. Merkezde, NEM ekibinden birçok geliştirici yer alacak ve bu isimler Avustralya’daki yetkililere danışmanlık hizmeti verecek.

Merkezde aynı zamanda eğitici programlar ve çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği belirtildi. NEM merkezi Blockchain girişimleri de Melbourne’deki merkezden faydalanabilecekler. NEM Vakfı için Avustralya’nın güzel bir pazar olduğuna dikkat çeken Vakfın Avustralya ve Yeni Zelanda’dan sorumlu yöneticisi Jian Chan yaptığı açıklamada bu işbirliğinin NEM Vakfının vizyonunu yansıttığını belirtti. Chan, şunları söyledi:

”Blockchain sürekli olarak gelişen ve büyük bir hızda büyüyen bir teknoloji. Biz de açtığımız bu merkez sayesinde NEM Vakfı’nın hem Avustralya hem de dünyanın dört bir yanında inovasyonun ne kadar yanında olduğunu göstermiş olduk. Artık 40’tan fazla ülkede aktif olarak yer alan bir vakıf haline geldik. Hızlı bir şekilde büyüyoruz ve büyümeye de devam edeceğiz.”

Son dönemde yaptığı iş birliği anlaşmaları ile adından söz ettiren NEM’in, Avustralya’da açacağı bu Blockchain merkezi şüphesiz ki hem vakıf için hem de Avustralya için son derece faydalı işlere gebe olacak. Bakalım, tüm bu anlaşmalar ve iş birlikleri, NEM’in kripto parası olan XEM’e nasıl etki yapacak? XEM, şu anda 0,098 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment