Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO ve Ontology Yeni Bir Platform İçin Ortaklık Kurdu

Kripto para sektörünün en büyük isimlerinden NEO ve Ontology arasında yeni bir ortalık kuruldu.

Çin merkezli olan bu iki Blockchain platformu birden fazla ağda çalışabilecek yeni bir protokol geliştirmeye çalışıyor. NEO ve Ontology geliştiricileri bu sürecin yalnızca bu iki platformu değil genel olarak Blockchain teknolojisi için faydalı olacağını düşünüyorlar.

NEO ve Ontology arasında kurulan bu ortaklığın sonucunda ortaya yeni bir platformun çıkması bekleniyor. NEO ve Ontology açık kaynaklı, küresel bir platform geliştirmeyi hedefliyorlar. Bu platformda hem NEO’nun hem de Ontology’nin teknolojilerinden faydalanılacak.

Ortak Protokol

NEO ve Ontology’nin en büyük hedeflerinden biri birden fazla platformda kullanılabilecek bir protokol hazırlamak.

Bu protokol sayesinde Dünya’nın bambaşka bölgelerinde bulunan platformlar rahatlıkla işbirliği yapabilecekler ve böylece küresel bir protokol geliştirilmiş olacak.

NEO ve Ontology’nin kurucuları bu yönde atılacak adımların küresel Blockchain sektörü için son derece faydalı olacağını düşünüyorlar. Bu platformların kurucularına göre böylesi bir protokol, birbirinden bağımsız olan platformların işbirliği yapmasını ve hatta Blockchain’in günlük hayattaki kullanımlarının çoğalmasını sağlayabilir.

Şu anki verilere göre NEO’nun kendi tokenı kripto para piyasasının en büyük 17.tokenı durumunda. Ontology ise 487 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 25.token olarak görülüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment