Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Altcoin’i Piyasaya Rağmen Yükseliyor: İkinci Airdrop Fiyata Yaradı!

NFT pazar yeri Blur yaptığı ikinci airdrop’un ardından yaşadığı satış baskısını üstünden atarak yükselişe başladı.

NFT pazar yeri Blur ikinci airdrop dağıtımını 21 Kasım itibariyle gerçekleştirmişti. Airdrop’un ardından aldıkları tokenların büyük bir kısmını borsalara aktaran balinalar ilk saatlerde ciddi bir satış baskısı yarattı. Bu satış baskısıyla birlikte BLUR, %12 değer kaybederek 0,336 dolar seviyesinden 0,297 dolara kadar gerilemişti.

Fakat balina satışlarının yavaşlaması ve projenin üçüncü airdrop etkinliğini duyurmasıyla birlikte BLUR fiyatı tekrardan şahlandı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 21-22 Kasım tarihleri arasında 19 farklı adres, yaklaşık 21 milyon dolar değerinde 51,3 milyon BLUR satın aldı.

Ek olarak sadece bir balina cüzdanı 22 Kasım günü kripto para borsası OKX aracılığıyla 5,72 milyon dolar değerinde 15 milyon BLUR satın aldı ve bunların hepsini stake etti.

Yapılan airdrop ile bir balina tek başına 7,5 milyon dolar değerinde airdrop kazanarak şaşkınlık yaratmıştı.

CoinGecko verilerine göre BLUR, yapılan alımlara paralel olarak son 24 saatte %23,5 yükselerek 0,349 dolar seviyesinden 0,445 dolara kadar erişti. BLUR yazım esnasında 0,438 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!