Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nisan Başındaki Ralliyi Bilen Analistten Yeni Bitcoin Fiyat Tahmini!

Lider kripto para birimi Bitcoin bundan bir hafta önce tamamen yükseliş modunda gibi sinyaller verirken yaşadığı sert düşüş ile birçok kripto para yatırımcısını adeta şaşkına çevirdi. Bitcoin’in basın saatine göre yeniden yükselişe geçmesine rağmen hala birçok yatırımcının ani bir düşüş beklentisi içerisinde olduğu biliniyor.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Buna rağmen Nisan ayı başındaki beklenmeyen ralliyi tahmin eden analist, düşüş yerine yükseliş yaşanacağının altını çizdi. Popüler kripto para analisti Flood, 12 Nisan tarihinde yaptığı açıklamada altı saatlik süper-trend çizgisinin hala korunaklı olduğunu ve önümüzdeki günlerde BTC için 7.400 doların görüleceğini belirtti.

Analist konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Çok dalgalı alım satımları planlamaktan nefret ederim ancak önümüzdeki birkaç gün içerisinde böyle bir şey yaşanacak. 6.500 doların altına düşmediğimiz sürece boğaların tarafındayım. Eğer bu seviyenin altına düşersek de ciddi bir düşüş sinyali ortaya çıkmış olacaktır.”

Flood, Nisan ayı başında BTC fiyatının 6.000 dolar ortalarından 7.500 dolara kadar çıkışını bundan günler önce tahmin ederek saygın takipçi kitlesini daha da attırmayı başarmıştı. Bitcoin’in özellikle blok ödülü yarılanması öncesi böyle bir yükseliş elde etmesi ise her şeyi değiştirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment