Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Notcoin Kripto Piyasasını Kasıp Kavuruyor! 20 Milyon Dolara Yaklaşan Dogeverse İçin Geri Sayım Başladı

Kripto meraklılarının son günlerde dikkatini çeken coinler arasında yer alan Notcoin (NOT), kripto piyasasını kasıp kavuruyor. Kripto para borsası devi Binance’in Launchpool platformundaki 54. proje olarak listelenen Notcoin, 16 Mayıs tarihinde gerçekleşen listeleme ile gündemde üst sıralara yükseliyor. 

Notcoin, kullanıcıların Web3 ekosistemine dahil olan bir topluluk tokeni olarak konunlanıyor. Kullanıcılara Dokun-Kazan (Tap-to-Earn)  mekanizması ile kripto para kazanma imkanı sunan platform, oyun oynayarak ve etkileşimde bulunarak gelir elde etme şansı veriyor. 

Platformun native para birimi olan Notcoin, TON ekosistemi üzerinde inşa ediliyor. Bu sayede katılımcılar, yüksek hız ve güvenli işlemler yapabiliyor. Dokun-Kazan ile elde edilen Notcoin’ler platform içinde harcanabileceği gibi destekleyen kripto para borsalarında da alım satım yapılabiliyor. Token sahipleri ayrıca platformun geleceğiyle ilgili kararlara da ortak oluyor. 

CoinMarketCap verilerine göre Notcoin, son 24 saatte yüzde 54,72 oranında düşmüş görünüyor. Binance listelemesinin yeni gerçekleşmiş olması sebebiyle gerçek etkinin birkaç gün içinde görüleceği düşünülüyor. Oyunlaştırılmış finans (GameFi) tokenleri arasında gösterilen Notcoin, Binance’in yanı sıra Bitget, OKX, MEXC, KuCoin ve Gate.io gibi borsalarda da yer alıyor. 

X platformundaki kripto meraklılarından yoğun ilgi gören ve gündeme oturan Notcoin’in geleceği merak ediliyor. Notcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,006761 dolardan işlem görüyor. 

Kripto piyasasına her gün katılan coinler, yatırımcıların karar vermesini zorlaştırıyor. Yeni projelere yatırım yapmak için kripto meraklıları, ön satış performansı gibi faktörleri dikkate alıyor. 

İndirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcı sayısının artış hızı, 6 zincirli projenin ön satışını başarılı etkinlikler arasına sokuyor. 

Gelin hep birlikte ön satışın sonuna doğru gelen Dogeverse tokeni ve yatırımcılara sunduklarını inceleyelim. 

Dogeverse Token Ön Satışı 20 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Kripto coinlerin benimsenme oranı gün geçtikçe artsa da topluluklar arasındaki bariyerler ilk günkü gibi duruyor. Kapalı kripto toplulukları arasındaki bariyerleri kaldırmayı amaçlayan Dogeverse projesi, 6 zincirli yapısıyla bu engelleri aşmaya geliyor. 

Kripto dünyasının önde gelen 6 blok zincirini birbirine bağlayan Dogeverse token ön satışında toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. Yatırımcılardan yoğun ilgi gören etkinlik yavaş yavaş sona gelirken Dogeverse tokenin borsa listelemeleri sonrasındaki performansı ve olası bir ralli ihtimali büyük heyecan yaratıyor.

Dogeverse token, Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base ağlarını bir araya getiriyor.Çok zincirli işlevsellik, token sahipleri için yalnızca serbest dolaşım imkanı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda likidite ve genel faydayı da artırıyor. 

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olan Dogeverse, ağ bağlantıları için Portal Bridge ve Wormhole teknolojilerini kullanıyor. Tüm ağlar arasındaki bağlantılar tamamlandığından ön satışta Dogeverse token satın alan yatırımcılar, etkinlik bitiminde coinleri dilediği ağdan talep edebiliyor. 

Yol haritasına göre emin adımlarla ilerleyen Dogeverse projesi, token sahiplerine işlevsellik, hız, düşük maliyet ve yüksek güvenlik sunmak için gün sayıyor. Projede toplanan fonların 20 milyon dolara yaklaşması, ekibin misyonuna ve yetkinliğine olan güvenin bir emaresi olarak kabul ediliyor. 

İndirimli Fiyatlardan Dogeverse Satın Almak İçin Son Günler

Benzersiz bir kripto evreni yaratmak için yola çıkan ilk gerçek çok zincirli DOGE versiyonu olan Dogeverse token satın almak isteyenler için düzenlenen indirimli ön satışta son günler yaşanıyor. 

6 zincirli Dogeverse tokenin toplamda 200 milyar adet token arzı bulunuyor. Sahiplerine zincirler arası bir kripto deneyimi sunan Dogeverse, aşamalı ön satışı ile erken dönem yatırımcılar ile buluşuyor. 

Ön satışın her aşamasında Dogeverse token fiyatı, belirli oranlarda artırılıyor. Kademeli fiyat artışı politikası, erken dönem yatırımcıların daha fazla potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor. Yakında gerçekleşmesi beklenen borsa listelemeleri sonrasında ralli yapması durumunda erken yatırımcıların yüzlerinin güleceği söyleniyor. 

Mevcut aşamada Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,00031 dolar ödüyor. Ön satışın sonuna gelinmiş olsa da sabit fiyatlardan yatırım yapmak için hala zaman bulunuyor. 

Dogeverse token, yalnızca ön satışta topladığı fonlar ve indirimli fiyatlar ile dikkat çekmiyor. Proje ekibi, Dogeverse topluluğunu desteklemek için devreye aldığı staking özelliği sebebiyle de alkış topluyor. 

Şu ana kadar stake edilen Dogeverse token sayısı, 28 milyarı aşıyor. Yıllık getiri yüzdesi (APY) yüzde 55 bandında konumlanırken Ethereum (ETH) bloğu başına ödüller, 6088,28 Dogeverse token olarak belirleniyor. Proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlıyor. Söz konusu yol haritası, Dogeverse topluluğunun devamlı olarak desteklenmesini amaçlıyor. 

Proje ekibi, DOGE projesini tek zincirin ötesine taşımak için yola çıkan Dogeverse token ön satış etkinliği bitmeden indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen yatırımcıları bekliyor. Tüm ağ bağlantılarının gerçekleştirilmiş olması sayesinde kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!