Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz, Nouriel Roubini ile Girdiği Bitcoin İddiasını Kazandı

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ve Nouriel Roubini, SALT 2019 etkinliğinde birbirleriyle Bitcoin fiyatı hakkında bir iddiaya girmişlerdi.

Dünyanın en ünlü ekonomistlerinden biri olan Nouriel Roubini, Mike Novogratz ile girdiği bu iddiayı kaybetti.

Bitcoin Hala Düşmedi

Mike Novogratz ve Nouriel Roubini, SALT 2019 etkinliğinde bir araya gelmiş ve Bitcoin ile ilgili oldukça hiddetli bir tartışma yaşamışlardı.

Bu iki isim de kripto para dünyasında epey tanınan isimler. Mike Novogratz genelde Bitcoin hakkında yaptığı olumlu açıklamalarla tanınırken Roubini için bunun tam tersinin geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

Roubini, SALT 2019 etkinliğinde Bitcoin ile ilgili yine ağır eleştirilerde bulunmuş ve Bitcoin’in geleceğinin hiç parlak olmadığını söylemişti. Novogratz ise Roubini’nin bu yorumlarının ardından kendisine şöyle bir iddia teklifinde bulundu:

Eğer Bitcoin Noel Günü’nde 6 bin doların üstünde olursa ‘Bitcoin’i seviyorum’ yazan bir t-shirt giyeceksin. Eğer 6 bin doların altında olursa ben ‘Nouriel haklıydı’ yazılı bir t-shirt giyeceğim.

Novogratz, Bitcoin ile ilgili yürüttüğü bu tahminde haklı çıktı. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin şu anda 7 bin doların biraz üstünde, 7 bin 200 dolar seviyesinde seyrediyor.

Nouriel Roubini, Novogratz’in teklif ettiği bu iddiayı hiç açık açık kabul ettiğini söylememişti. Dolayısıyla kendisi gerçekten Bitcoin’i seviyorum yazılı bir t-shirt giyecek mi, belli değil.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment