Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NVIDIA Raporu Yapay Zeka Altcoinlerini Uçurdu: Yüzde 44’e Varan Yükselişler Var!

Teknoloji devi NVDIA tarafından açıklanan dördüncü çeyrek bilanço raporu, yapay zeka odaklı altcoinlerin yükselişine yol açtı.

NVDIA 21 Şubat Çarşamba günü 2023 yılı dördüncü çeyrek bilanço raporunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada hisse başına ortalama kazancın 5,16 dolar olduğu belirtilirken analistlerin 4,59 dolarlık tahmini aşılmış oldu. Bununla birlikte NVDIA, 20,4 milyar dolarlık gelir beklentisini de aşarak 22,1 milyar dolarlık bir gelir açıkladı.

Sunulan bu pozitif rapor, yapay zeka odaklı kripto paraların da yükselmesine yol açtı. Bilanço raporunun paylaşılmasına paralel olarak Sleepless AI (AI) %9, SingularityNet (AGIX) %44, FetchAI (FET) %10, The Graph (GRT) %22 ve Render (RNDR) %8 artış gösterdi.

Son aylarda kripto para piyasasında yaşanan yükseliş yönlü ivmede başı çeken yapay zeka temalı projeler, bu güçlü trendin etkisiyle yatırımcılara ciddi miktarda kazançlar bırakmayı başardı.

NVDIA, son günlerde ana akıma dönüşen yapay zeka teknolojisi için çip üreten bir şirket olarak her geçen gün öne çıkmaya devam ederken 2024 yılı birinci çeyrek bilanço raporunun da beklentilerin üzerinde geleceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!