Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ödeme Devi Square, Bitcoin ile Maaş Ödemesi Yapacağı Yeni Kripto Para Mühendisleri Arayışında!

ABD tabanlı ödeme platformu Square, 20 Mart tarihinde hem Square hem de Twitter CEO’su olan Jack Dorsey tarafından yapılan bir duyuru ile maaşları Bitcoin ile ödenecek kripto para mühendisleri için aramaya çıktığını açıkladı.

Dorsey konu hakkında attığı tweet içerisinde firmasının 3-4 kripto para mühendisi ve bir tasarımcı aradığını, söz konusu kişilerin Bitcoin ile kripto para ekosistemine tam zamanlı çalışarak katkı sağlayacaklarını vurguladı.

”Herhangi bir yerden çalışın, direkt olarak bana rapor verin ve size Bitcoin ile bile ödeme yapabiliriz.”

 

Dorsey yeni çalışanlara Bitcoin ile ödeme yapma fikrinin, kripto para ekosistemini çok daha genişletmek ve iyi bir hale getirmek niyetinden kaynaklandığını ve bu sayede Bitcoin topluluğuna fayda sağlayacaklarını düşündüğünü ifade etti.

Square daha önce 2018 yılı mali raporlarında 166 milyon dolarlık bir Bitcoin geliri elde ettiğini ve 2018 yıının dördüncü çeyreğinde 52 milyon dolarlık bir gelire imza attığını açıklamıştı. Birçok kripto para analisti Square’in Cash App uygulamasının kripto para sektörünü ana akım medyaya yayabilecek uygulama olduğunu iddia etmişti ve görünüşe göre Square yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment